Imorgon bär det av mot Kristianstad där det körs Cambio Cup, X30 challenge samt att många vill tävla på banan där SM körs senare i sommar.
SODA har tio förare till start och bussarna går söderut imorgon.

Följ racet via livetiming på www.amigoo.se

Läs hela inlägget »

Pga för få anmälda juniorer i småklasserna Micro, Mini & J60 så kör vi endast stora klasserna S125 & J125 på kvällstävlingen nu på onsdag.
Det går fortfarande att anmäla sig.

Välkomna!

Läs hela inlägget »

Nästa vecka kör vi igång med vår första kvällstävling på Järfälla Kartbana. Tävlingen körs för klasserna J125, S125, Micro, Mini & J60. Dessa tävlingar är perfekt tävlingsträning, särskilt för nya i sporten. De som inte har egen kart kan hyra hos oss, även licens kan lösas på plats.
Anmälan ska vara inne senast på söndag.

Inbjudan >>

Läs hela inlägget »

Vi har nu fyllt upp lagret till bredden med allt som kan tänkas behövas inför säsongen. Vi säljer endast kvalitetsprodukter av både universaldelar, tillbehör och OTK:s orginaldelar.
Just nu har vi bra priser på bl.a. nav och fälgar till regn, insugsljuddämpare för KZ och bästa laserverktyget Sniper V2.

Vi har ingen köpfunktion i shopen eftersom vi nu i uppstarten på säsongen inte hinner uppdatera lagersaldon. Kontakta oss för beställning på mail eller telefon.

Läs hela inlägget »

Nu när alla tävlingar börjar hamna på plats så har vi spikat vår kalender för teamet och reservdelsbussen. Vi kommer finnas på plats på RMC, Cambio, SM, EM Kristianstad, Klippan Cup samt de flesta MKR.

I år kommer vi fylla på med extra mycket delar och däck, förbeställ gärna för att vara säker på att det som behövs är med i bussen.

Läs hela inlägget »