SODA Motor AB erbjuder tjänster och produkter för både proffs och nybörjare samt hyrkart:

Butik och försäljning av kartar, reservdelar, utrustning och verktyg i Stockholm samt på alla stora race i Sverige. Vi är svensk importör av Tony Kart, OTK, Gold Kart, Extreme Kart, OMP Racing m.m. och lagerför delar till bl.a. Rotax Max, TM samt universaldelar och förbrukningsmaterial.

Raceteam där support, transport och tältplats på nationella och internationella race för både nybörjare och proffs erbjuds.

Uthyrning och nybörjarkurser med tävlingskartar för både test och race. Vi anordnar även egna kvällstävlingar för de som vill prova på att tävla under enkla former.

Evenemang för företag och grupper som vill testa racekart eller köra hyrkartlopp.

Järfälla Hyrkart drivs sen 2015 av SODA. Målet är att ha den bästa hyrkartverksamheten i Sverige och locka fler till gokartsporten.
Vi som jobbar har varit aktiva inom hyrkart och karting större delen av våra liv. Som mekaniker, instruktör och förare har vi samlat erfarenheter i allt från hyrkart till internationell karting. Vi erbjuder bl.a. de som ännu inte har fått uppleva den otroliga fartkänslan man får i en tävlingskart, att äntligen få prova på Järfälla kartbana. 

Ambitionen med SODA är att locka in fler i gokartsporten och serva både nybörjare och proffs. Gokart är inte sånt man kör på Gröna Lund, gokart kör man i 100 km/h, minst! Allt från att testa, köpa och mecka med karten till att köpa hjälm och fixa licens kan SODA ordna.