SODA hyr ut tävlingskartar för både prova-på, event och race.

Vi driver sedan 2013 Järfälla Hyrkart på Järfälla Kartbana där vi även har vår bas för all kartuthyrning. Vi har under säsong 25 st hyrkartar och minst lika många racekartar för olika åldrar. Vi har även gokartskola under sommaren, då med vanliga hyrkarts.

Vi har tävlingskartar för uthyrning i klasserna Cadetti (6-9 år), Raket 95 (8-12 år), Junior 125 (12-15 år), Senior 125 (14 år-) och KZ2 (15 år -).
Vi försöker ha uthyrningen av tävlingskartar öppen minst en dag i veckan under säsongen då man bara kan komma och hyra riktiga tävlingskartar utan föranmälan, då främst Raket och Rotax Max (J125/S125).

Utöver de som bara vill prova på en kväll märker vi ett ökande intresse att kontinuerligt hyra racekart hos oss, just för att bara köra och slippa köpa, meka och transportera. Ett perfekt och enkelt steg in i motorsporten.
Detta koncept kallar vi Easy Karting >>

Till 2023 startar vi ett koncept som heter Rotax Life, för de som vill träna och tävla med Rotax Max 125 cc kartar. Vi kommer ha 25 st exakt likadana racekartar där alla som kör hyr och därmed tränar och tävlar med likadant material väldigt billigt, iallafall i förhållande till vad det kostar att köpa kart och vara konkurrenskraftig i de nationella 125 cc klasserna. Läs mer om Rotax Life >>

Vill man tävla på andra banor och köra större nationella tävlingar så kan vi tillhandahålla kart, support, mekaniker och plats i teamtältet på många tävlingar runtom i hela Sverige. Kostnad för detta varierar beroende på vilken typ av tävling och förarens ambitioner. Vanligtvis är priset ca 5 000 - 8000 kr/racedag.
Teamets tävlingskalender >>

Det går naturligtvis att boka vanliga roliga hyrkartevent med våra hyrkarts.
Läs mer på www.jarfallahyrkart.se >>