SODA hyr ut tävlingskartar för både prova-på, event och race.

Vi driver sedan 2013 Järfälla Hyrkart på Järfälla Kartbana där vi även har vår bas för all kartuthyrning. Vi har under säsong 15 st hyrkartar och minst lika många racekartar för olika åldrar. Vi har även gokartskola under sommaren, då med vanliga hyrkarts.

Vi har tävlingskartar för uthyrning i klasserna Cadetti (6-9 år), Raket 95 (10-13 år), Junior 125 (12-15 år), Senior 125 (14 år-) och KZ2 (15 år -).
Vi försöker ha uthyrningen av tävlingskartar öppen minst en dag i veckan under säsongen då man bara kan komma och hyra riktiga tävlingskartar utan föranmälan.

Utöver de som bara vill prova på en kväll märker vi ett ökande intresse att kontinuerligt hyra racekart hos oss, just för att bara köra och slippa köpa, meka och transportera. Ett perfekt och enkelt steg in i motorsporten.
Detta koncept kallar vi Easy Karting >>

Vill man tävla på andra banor och köra större nationella tävlingar så kan vi tillhandahålla kart, support, mekaniker och plats i teamtältet på många tävlingar runtom i hela Sverige. Kostnad för detta varierar beroende på vilken typ av tävling och förarens ambitioner. Vanligtvis är priset ca 5 000 - 8000 kr/racedag.
Teamets tävlingskalender >>

Det går naturligtvis att boka vanliga roliga hyrkartevent med våra hyrkarts.
Läs mer på www.jarfallahyrkart.se >>