TRÄNINGSLÄGER I SPANIEN PÅ SPORTLOVET

Varje sportlov anordnas träningsläger på kartingbanan Vendrell strax söder om Barcelona i Spanien. Detta läger är ett bra tillfälle om man vill prova på karting, träna inför kommande säsong eller bara köra snabb kart i varma Spanien mitt i vintern och umgås med trevliga gokartentusiaster.

Lägret arrangeras av en grupp som ordnat lastbilstransport, bokat banan och ordnat bra grupprabatt på hotell. Vanligtvis är det 50-70 kartar & förare som deltar, allt från nybörjare och amatörer till proffs.

Det finns två sätt att delta i lägret. Det vanligaste är att man skickar ner sin egna kart, verktyg, utrustning m.m. i lastbilstransporten som går från Västerås vecka 6 och återkommer efter lägret vecka 10.
Anmälan och mer info finns här >>

Det andra sättet är att ta hjälp av oss med transport, support eller kanske hyra en kart som står färdig på plats. SODA Kart är på plats slutet vecka 8 och vecka 9 för de som önskar support på plats. Vi kan även ombesörja transporten av er kart mot en avgift.

Vi kan även ordna ett hyrupplägg där ni bara bokar flyg och hotell också fixar vi resten. Karten står då körklar de dagar ni vill köra. Vi har möjlighet att ordna kartar till alla klasser för de som vill hyra, vi behöver dock ha besked under januari för att hinna förbereda.

PRISER:
Hyra racekart från 4000 kr/dag inkl bränsle, däck & slitdelar.
(Transport & serviceavgift 6000-12000 kr tillkommer).

Support och körcoachning kostar från 1000 kr/dag.

Ombesörjning transport (hämtning & lämning i Stockholm valfri tid) 7500 kr.

Vi är vana vid att skräddarsy upplägg så tveka inte att kontakta oss om det finns frågor eller andra önskemål.

Kontakt >>