Teamet
2008 blev året då Stefan Carlqvist efter 15 års tävlande la hjälmen på hyllan och startade sitt team SODA Kart och blev återförsäljare för chassiemärket Tony Kart åt Ward Racing.

Mest energi under säsongen läggs förstås på att ge support till de förare som valt att tävla med support från SODA Kart.
Teamet kommer i första hand finnas ute på och SM.

Vi har framförallt varit mycket framgångsrika i 125 cc-klasserna men kommer göra en satsning i juniorklasserna tillsammans med teamets sponsorer.
Vi fokuserar mycket på att arbeta tillsammans som ett team. Vi hjälps åt både med skruvandet och att hålla ordning i tältet och har alltid god stämning. Vi testar tillsammans men justerar karten och coachar förarna inviduellt efter vilka behov som finns. 

Alla är välkomna 
För de förare som vill ta del av våra kunskaper och vår erfarenhet under tävlingar erbjuds teamplatser. Alla är välkomna i teamet, nybörjare som proffs. Sen teamet startades har tälten alltid varit fyllda med både nybörjare och erfarna förare.
Vi binder inte upp förare och skriver inga kontrakt, man kan stå en tävling i taget eller hela säsongen. De förare som står med oss fler än fem tävlingar läggs ut på hemsidan som officiell förare och får även vår teamoverall.
 
Skräddarsydd teamplats 
I teampaketet ingår till att börja med tältplats där support på chassieinställningar, förarcoachning och närheten till nödvändiga reservdelar finns.

I tältplatsen ingår även arbetsbänk, lyse, ström, kompressor och tillgång till verktyg och laserinstrument.
Tältplatserna måste förbokas då det finns begränsat antal platser. 


Vill man kan man även bygga på teampaketet och hyra egen mekaniker, testpaket och även chassie, motor eller komplett kart om så önskas. Se priser längre ner.

Alla som jobbar i teamet har själva tävlat. Vi jobbar för att vara snabbast utan att glömma bort att ha roligt på tävlingarna. Vi kräver att förare och mekaniker uppför sig på racen mot medtävlande, funtionärer och publik.
 
Priser (Sverige):
Tältplats: 1000 kr/dag
Support: 500 kr/dag

Övrigt:
Transport: 1000 kr/race
Mekaniker: 2500 kr/racedag
Motorhyra: från 3000 kr
Chassiehyra: från 3000 kr 
All inclusive Easy Karting: från 7500 kr/race*
(*Komplett kart, transport, tältplats, däck, bränsle och mekaniker)