EXTREME FIREBALL 125

LIKA FÖR ALLA

Motorsport och inte minst karting är en materialsport, vilket betyder att man oftast kan köpa sig fördelar. Bättre motor, fälgar, bromsar och framförallt olika sorter för att kunna testa ut det optimala på varje bana. För många är detta tjusningen med motorsport men långt ifrån alla är villiga att investera mer pengar än nödvändigt för att vara konkurrenskraftiga på race, allra minst de nya i sporten.

Vi bestämt oss för att ta fram en väldigt prisvärd kart som både är konkurrenskraftig i klasserna Junior 125 och Senior 125, men som även är perfekt steg in i karting. Många nya upplever att det är snårigt att veta vilken klass, vilket chassie, vilken motor, vilka fälgar man ska välja.

Därför är vår ambition att köra en enhetsklass på våra Easy Kart Race, där man antingen kan hyra en Extreme Fireball-kart av oss eller köra med sin egen. Det kommer enbart vara tillåtet att köra med Extreme Fireball som den levereras med endast orginaldelar. Lika för alla och billigt. Extreme Fireball-karten kommer även vara godkänd och nog konkurrenskraftig på andra nationella tävlingar.

Extreme Kart är ett Gold Kart GTR30-chassie där vi bytt ut fälgarna till aluminium och valt en annan rattkåpa, frontspoiler och medföljande stol för att hålla ner priset. Övriga detaljer på chassiet är Gold Kart orginal.
Pris för komplett chassie inkl allt utom däck, motorpaket, drev och kedja: 29 900 kr.

Fireball 125 är en prisvärd vattenkyld 125 cc motor med elstart som är inklassad i både J125 och S125, i J125 med en strypning i avgasstosen. Våra tester hittills tyder på att Fireball är driftsäker och håller hög kvalite trots det låga priset.
Pris för komplett motor inkl kylare, elsystem, förgasare, ljuddämpare och luftburk: 20 900 kr

Vi kommer sälja komplett kart (exkl däck och montering)
för 44 900 kr