ANMÄLAN TILL EASY KART RACE

INBJUDAN

Våra Easy Kart Race är perfekta tävlingar både om man vill prova på att tävla i karting eller om man som rutinerad vill köra en enkel rolig tävling istället för att nöta träningsvarv. Vi har alltid god och hjälpsam stämning där vi hjälps åt i depån så alla kan slutföra tävlingen. På banan är det såklart race på allvar men där vi håller hårt på att det ska vara schysst körning, särskilt mot nybörjarna som är med.

Man kan köra med sin egen kart eller hyra av oss. Licens kan man lösa på plats om man inte har det och då får man förstås en genomgång av regler innan. I startavgiften ingår all körning under tävlingen dock ej extra träning före, vill man träna innan tillkommer kostnad för det.
Hyra av kart till racet kostar 3000 kr. Startavgift ingår men licensavgifter och träning före racet tillkommer.

Tävlingsledningen kan också på plats bestämma särskilda regler om detta underlättar för de startande (exempelvis start på ett led eller att endast däck får bytas vid regn).

Vi kör enl. KA 1.3.5 Klubbtävling, endagsmedlemskap i Järfälla MK ingår i startavgiften.

Anmälan till racet skall göras senast fem dagar före, efteranmälan i mån av plats mot extra avgift på 300 kr. Startavgift betalas på plats.

Vi tar max emot 18 st startande per klass, först till kvarn. Om avanmälan ej gjorts fem dagar före racet debiteras hela startavgiften.


Varmt välkomna!

  • (10.00-14.00 Fri träning mot ordinarie träningsavgift).
    14.05 Förarmöte vid utsläpp
    14.15 Kvalheat (lottad startordning, två heat för varje klass)
    16.15 Finaler
    17.00 Prisutdelning

    Lottad startordning i heaten.
    Vid färre än 8 förare kan klass strykas.

    Startavgift 500 kr

    (eventuella avgifter för karthyra, träning och licens tillkommer)


  • Behöver man lösa licens på plats kostar det 150 kr extra.